Skip to product information
1 of 1

Hennessy VS Konjak NBA 0.7L

Hennessy VS Konjak NBA 0.7L

Regular price 5,040 ALL
Regular price 5,040 ALL Sale price 5,040 ALL
Sale Sold out
Tax included.
HENNESSY VS NBA LIMITED EDICION

Hennessy është i emocionuar të ndriçojë botimet e reja të kufizuara të këtij sezoni. Hennessy Very Special (VS) është një nga konjakët më të njohur në botë. I pjekur në fuçi të reja lisi, Hennessy VS është i guximshëm dhe aromatik. Karakteri i tij magjepsës është në mënyrë unike Hennessy, një zgjedhje e përjetshme me një intensitet të veçantë. Hennessy VS ofron nota të thekura dhe frutash me një shije të pasur, të përcaktuar qartë dhe një bollëk mikpritës. Hennessy VS shpreh personalitetin e tij të gjallë dhe dinamik përmes partneriteteve unike të artistëve dhe edicioneve të kufizuara vjetore. Lehtë për t'u shijuar, është një konjak i përsosur për raste me energji të lartë dhe për të ndarë momentin.

View full details