Skip to product information
1 of 1

Hennessy VS Hip Hop 0.7L Box

Hennessy VS Hip Hop 0.7L Box

Regular price 5,300 ALL
Regular price 5,300 ALL Sale price 5,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Hennessy Very Special (V.S) është një nga konjakët më popullorë në botë. I pjekur në fuçi të reja lisi, Hennessy V.S është i guximshëm dhe aromatik. Karakteri i tij magjepsës është në mënyrë unike Hennessy, një zgjedhje e pakohë me një intensitet të gjitha të vetat. Hennessy V.S ofron nota të thekur dhe frutash, me një qiellzë të pasur, të përcaktuar qartë dhe një exuberance mikpritëse.

Hennessy V.S shpreh personalitetin e saj të gjallë dhe dinamik nëpërmjet partneriteteve unike të artistëve dhe edicioneve vjetore të kufizuara. E lehtë për t'u shijuar, është një konjak perfekt për raste me energji të lartë dhe për të ndarë momentin.

Aromat e rrumbullakta dhe të forta të Hennessy V.S e bëjnë atë shumë të zhdërvjellët dhe ideal për çdo mundësi kokteji, nga recetat klasike dhe krijimet e sofistikuara të koktejeve deri te pijet e lehta të përziera.

View full details