Skip to product information
1 of 1

Hennessy V.S.O.P Privilege Luminous 0.7L

Hennessy V.S.O.P Privilege Luminous 0.7L

Regular price 9,100 ALL
Regular price Sale price 9,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Konjaku më i famshëm i botës, Konjaku #1 në SHBA,Themeluar në vitin 1765, Prodhuesi me volumet më të mëdha të konjakut, Secili konjak është një mix i rrushit më të mirë të rajonit të Cognac, Distilohet 2 herë për të ruajtur shijen dhe freskinë, Vjetërsohet për të paktën 2 vjet, Eshtë paraprirësi i cocktails (receta e parë në librin e cocktails bazohet në ponc me konjak),40% alkool.
View full details