Skip to product information
1 of 1

Hennessy Richard Konjak 0.7L Box

Hennessy Richard Konjak 0.7L Box

Regular price 1,200,000 ALL
Regular price Sale price 1,200,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një kryevepër për një kryevepër

E sigurt kjo përzierje e jashtëzakonshme është bërë nga disa prej eaux-de-vie më të pakta në rezervat e Hennessy, të zgjedhura me kujdes dhe të ruajtura në bodrumin e krijuesve.
Për këtë arsye, konjaku Richard Hennessy është prodhuar në një sasi jashtëzakonisht të kufizuar: 12 tierçons, një fuçi historike e punuar me dorë me lis francez nga breza të mjeshtërve të bakrit në punishten e prodhimit të fuçive të Hennessy-t. Në një takim mendjesh vizionare, trashëgimia monumentale e Richard Hennessy-t gjen një mishërim bashkëkohor në një dekant të guximshëm, arkitekturor dhe të këndshëm në kristalin Baccarat, si dhe aksesorë rituale (gota, një fusil dhe një tabaka) të projektuar nga arkitekti i njohur botëror Daniel Libeskind. Rezultati është njëkohësisht intuitiv dhe i papritur: një nderim monumental për një pionier.

View full details