Skip to product information
1 of 1

Hennessy Paradis Konjak 0.7L Box

Hennessy Paradis Konjak 0.7L Box

Regular price 225,000 ALL
Regular price Sale price 225,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Konjaku më i famshëm i botës, Konjaku #1 në SHBA,Themeluar në vitin 1765, Prodhuesi me volumet më të mëdha të konjakut, Secili konjak është një mix i rrushit më të mirë të rajonit të Cognac, Distilohet 2 herë për të ruajtur shijen dhe freskinë, Vjetërsohet për të paktën 2 vjet, Eshtë paraprirësi i cocktails (receta e parë në librin e cocktails bazohet në ponc me konjak),40% alkool.
View full details