Skip to product information
1 of 1

Glenmorangie Nectar D'Or Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Glenmorangie Nectar D'Or Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Regular price 9,100 ALL
Regular price Sale price 9,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

GLENMORANGIE NEKTARI I ARTË

Krijimi i Nectar D'Or përfshin një periudhë maturimi 10-vjeçare në fuçitë amerikane të lisit të bardhë. Prej këtu, përzierja zhvendoset në fuçi vere të zgjedhura me dorë nga Sauternes për dy vjet maturim ekstra, ku është e mbushur me shije të pasura, pikante dhe të ngjashme me pastë. Si një prekje përfundimtare, uiski është i filtruar jo i ftohtë për të zhvilluar karakter dhe ndjesi shtesë në gojë.

46% VOL

View full details