Skip to product information
1 of 1

Glenmorangie Lasanta Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Glenmorangie Lasanta Malt Scotch Whisky 0.7L Box

Regular price 7,700 ALL
Regular price Sale price 7,700 ALL
Sale Sold out
Tax included.

LASANTA 12 VJEÇARE


Ndikimet nga i gjithë globi kombinohen për të krijuar Lasanta. Pas një procesi maturimi 10-vjeçar në fuçitë amerikane të lisit të bardhë, ish-burbon, përzierja transferohet në kavaçe superiore që dikur përmbanin sheri spanjolle Oloroso ose PX. Mbushni maltin e vetëm me nivelin e duhur të ëmbëlsisë, dhe tekstura dhe aroma tërheqëse. 

43% VOL

View full details