Skip to product information
1 of 1

Glenmorangie Origjinal 10 Vjeçar 0.7L

Glenmorangie Origjinal 10 Vjeçar 0.7L

Regular price 5,250 ALL
Regular price 5,250 ALL Sale price 5,250 ALL
Sale Sold out
Tax included.

GLENMORANGIE ORIGJINAL 10 VJEÇAR

Origjinali distilohet dy herë në kazanët më të lartë të Skocisë, më pas maturohet për 10 vjet në kazanët amerikanë ish-burbon me mbushje të parë dhe të dytë, duke përfshirë "fuçi projektuese" të mrekullueshme, të thara në ajër nga Misuri. Gjatë kësaj faze, uiski zhvillon shijet e pjeshkës dhe vaniljes dhe gjen ekuilibrin perfekt dhe kompleks që karakterizon stilin e shtëpisë. 

40% VOL

View full details