Skip to product information
1 of 1

Gin Bickens 1L

Gin Bickens 1L

Regular price 2,100 ALL
Regular price Sale price 2,100 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një përzierje elegante dhe e rafinuar 

Bickens është një interpretim elegant dhe i rafinuar i një Xhini të Thatë të Londrës. E peodhuar në vitin 2012, e veçanta e saj është rrënjosur në procesin e saj të prodhimit dhe në përzierjen e 10 botanikëve plotësues të përzgjedhur nga e gjithë bota.

Bickens është xhini ideal për baristin që adhuron të eksperimentojë dhe të përgatisë kokteje moderne dhe me cilësi të lartë.
Është një përzierje që ka një histori për të treguar nga kombinimi i pamposhtur i dy distilateve të punuara në dy mbetje të ndryshme bakri: Angela & Jenny, duke krijuar një martesë midis traditës dhe distilimit bashkëkohor.

View full details