Skip to product information
1 of 1

Franziskaner Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Franziskaner Birrë e Kuqe Shishe 0.5L

Regular price 265 ALL
Regular price Sale price 265 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Franziskaner ështëprodhuar në zemër të Munich në Bavari në vitin 1963. Ajo ka një përqindje alkooli prej 5% me aroma frutore, portokalli dhe limoni. Range i Franziskaner konsiston nga dy ai i Weissbier Natyrale Bjonde dhe Franziskaner Dunkel e errët. Tre karakteristikat e Franziskaner janë: pavarsia, ndershmëria dhe hijshmëria.

View full details