Skip to product information
1 of 1

Engine Gin 0.7L

Engine Gin 0.7L

Regular price 4,400 ALL
Regular price Sale price 4,400 ALL
Sale Sold out
Tax included.
ENGINE është një xhin organik i prodhuar në distilim vakumi dhe temperaturë të ulët duke përdorur 100% botanikë italianë. Frymëzuar nga garat me motor dhe ato me makina dhe në nder te figurave të rëndësishme nga vitet 1970 – 1980 si Ford Gran Torino, Engine nuk gjendet thjesht në një shishe klasike. Paketimi i tij te kriion idene e shishes ikonike te vajit te motorit.
Ka nje balance ideale me nje perfundim notash te rrenjeve te Jamballit, duke lejuar nje perqendrim te larte te aromave krejtesisht natyrale.
View full details