Skip to product information
1 of 1

Edgar Sopper Gin 1L

Edgar Sopper Gin 1L

Regular price 1,714 ALL
Regular price Sale price 1,714 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Simbol i traditës thelbësore britanike të distilimit. Me një ngjyrë kristalore dhe një përmbajtje alkooli prej 40% vol, Gin Edgar Sopper prodhohet në Angli, nga një distileri gin fituese e çmimeve, më e vjetra në vend.
Produkti është rezultat i përkushtimit dhe përvojës së shtatë brezave të mjeshtrave distilues të cilët, që nga shekulli i 18-të, kanë ndjekur me rigorozitet dhe pasion metodën "London Dry".
View full details