Skip to product information
1 of 1

Disaronno Velvet Liker 0.7L

Disaronno Velvet Liker 0.7L

Regular price 2,300 ALL
Regular price 2,300 ALL Sale price 2,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.

E përkryer për ata që i duan krem liker me aromë intensive, Disaronno Velvet përzien me mjeshtëri dhe harmoni ngulitjen e veçantë të Disaronno Originale me nota prej kadifeje dhe nuanca të papritura. Tepër e lëmuar, për t'u shijuar mbi akull, një përvojë e vërtetë shijimi që rrit shijen e saj unike dhe të freskët.

View full details