Skip to product information
1 of 1

Disaronno 1L

Disaronno 1L

Regular price 2,950 ALL
Regular price Sale price 2,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Me një shije origjinale dhe një aromë të pagabueshme Disaronno Originale është një ikonë elegante dhe e përjetshme e Dolcevita italiane.
Disaronno është një ikonë e stilit italian: shije e butë, aromë e pagabueshme, dizajn unik dhe dallues i shishes, kapaku origjinal katror dhe etiketa e artë që shtojnë një ndjenjë elegance dhe stili bashkëkohor.
View full details