Skip to product information
1 of 1

Disaronno 0.7L

Disaronno 0.7L

Regular price 1,540 ALL
Regular price 2,200 ALL Sale price 1,540 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Me një shije origjinale dhe një aromë të pagabueshme Disaronno Originale është një ikonë elegante dhe e përjetshme e Dolcevita italiane.
Disaronno është një ikonë e stilit italian: shije e butë, aromë e pagabueshme, dizajn unik dhe dallues i shishes, kapaku origjinal katror dhe etiketa e artë që shtojnë një ndjenjë elegance dhe stili bashkëkohor.
View full details