Skip to product information
1 of 1

De Nigris Uthull e Bardhë Casaceto Shishe 1L

De Nigris Uthull e Bardhë Casaceto Shishe 1L

Regular price 175 ALL
Regular price Sale price 175 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Uthullat përgatiten nga 7 variete të rrushit. Fermentohen me një proces shumë delikat për të përftuar një produkt cilësor. Çdo shishe ka një indikacion të mushtit të gatuar. Sa më e lartë % aq më e ëmbël dhe cilësore eshte aceto dhe me çmim më të lartë
View full details