Skip to product information
1 of 1

Cirio Salcë Sugo Napoletane Kavanoz 420Gr

Cirio Salcë Sugo Napoletane Kavanoz 420Gr

Regular price 249 ALL
Regular price Sale price 249 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Nga domate 100% Italiane të certifikuar nga Emiglia Romagna, Marema dhe Puglia. Mbledhja e domateve dhe përpunimi i tyre bëhet brenda 24 orëve për të ruajtur origjinalitetitn dhe freskinë ne shije. Cilësia e konservave të Cirios vjen nga cilësia e jashtëzakonshme e prodhimit të papërpunuar 100% italian
dhe kujdesin e jashtëzakonshëm gjatë procesit të rritjes, mbledhjes, përpunimit dhe paketimit.
View full details