Skip to product information
1 of 1

Cirio Salcë Sugo me Borzilok Kavanoz 420Gr

Cirio Salcë Sugo me Borzilok Kavanoz 420Gr

Regular price 350 ALL
Regular price Sale price 350 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Nga domate 100% Italiane të certifikuar nga Emiglia Romagna, Marema dhe Puglia. Mbledhja e domateve dhe përpunimi i tyre bëhet brenda 24 orëve për të ruajtur origjinalitetitn dhe freskinë ne shije. Cilësia e konservave të Cirios vjen nga cilësia e jashtëzakonshme e prodhimit të papërpunuar 100% italian
dhe kujdesin e jashtëzakonshëm gjatë procesit të rritjes, mbledhjes, përpunimit dhe paketimit.
View full details