Skip to product information
1 of 1

Cinzano Vermouth Extra Dry 1L

Cinzano Vermouth Extra Dry 1L

Regular price 1,520 ALL
Regular price Sale price 1,520 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Një vermut që shkëlqen si një diamant me një prekje smeraldi. Aroma e saj është një përzierje komplekse dhe tërheqëse e bimëve të freskëta dhe frutave të ëmbla, e përmirësuar nga një spërkatje bujare e arrëmyshkut që shton ngrohtësi dhe erëza.
Vermuti Cinzano Extra Dry është me aromë delikate, me nota pikante, për një shije të plotë.
Përbërësit Cinzano Extra Dry ofrojnë një aromë të këndshme, që ngroh gojën e nenexhikut, sherebelës dhe rigonit, duke dhënë një fund të freskët, të freskët dhe butësisht të hidhur.
 Ngjyra: E verdhë e zbehtë me nuanca jeshile.
Aroma: Nenexhik i freskët, sherebelë dhe rigon, me një nuancë erëzash dhe notash vere.
Shija: Një aromë e këndshme dhe e thatë bimore me një përfundim të freskët dhe pak të hidhur.
 
Cinzano Vermouth Extra Dry ABV: 18%
 
View full details