Skip to product information
1 of 1

Cinzano Vermouth Bianco 1L

Cinzano Vermouth Bianco 1L

Regular price 1,520 ALL
Regular price Sale price 1,520 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Shija e ëmbël e Cinzano Bianco zbulon notat e frutave, vaniljes dhe kanellës që mbeten në gjuhë me një amëz të hidhur.
 
Ngjyra: E verdhë e lehtë
Hunda: Pjeshkë e bardhë delikate, lule lulesh dhe borzilok i freskët me erëza, me nota të pasme të trumzës së freskët.
Shije: Sugjerime frutash, fasule vanilje dhe kanellë çojnë në një përfundim të hidhur dhe të qëndrueshëm
 
Cinzano Vermouth Bianco ABV: 15%
 
View full details