Skip to product information
1 of 1

Cinzano Rosso 1L

Cinzano Rosso 1L

Regular price 1,520 ALL
Regular price Sale price 1,520 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Cinzano Vermouth Rosso është vermuti që filloi të gjitha: i pasur dhe aromatik, ai kombinon përbërësit më të mirë të vermutit të kuq me një përzgjedhje të bimëve dhe erëzave, duke krijuar një aromë të veçantë dhe të ekuilibruar që është shijuar me shekuj. Një e kuqe qelibar që shkëlqen me infuzionin e bimëve dhe erëzave, për një aromë elegante që mishëron traditën prestigjioze të Cinzanos. Një përzierje aromatike e qershisë së zezë dhe vaniljes, me një prekje kremi karamel, krijon një ëmbëlsi delikate, shije të butë dhe pikante, me një buzë komplekse të hidhur dhe një përfundim botanik artemizie.
 Ngjyra: Qelibar.
Aroma: Përzierje aromatike e vaniljes dhe qershisë së zezë, me një nuancë karamel kremoze.
Shija: Një nuancë ëmbëlsie hapet në erëza dhe hidhësi komplekse përpara një përfundimi botanik të artemisias.
 
Cinzano Vermouth Rosso ABV: 15%
 
View full details