Skip to product information
1 of 1

Casalini Kruasan Krem Paketim 300Gr

Casalini Kruasan Krem Paketim 300Gr

Regular price 236 ALL
Regular price 236 ALL Sale price 236 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Të përgatitura në mënyrën me natyrale, me brumë të thartuar I cili vjen në mënyrë natyrale, ftohje dhe me pas paketim ne qese të vecanta duke ofruar siguri të produktit në raft.Casalini është kombinim i majave natyrale dhe përbërësve të cilësisë absolute; aftësia artizanale e të diturit se si t'i zgjidhni dhe t'i përzieni ato; respekt për metodat dhe për kohën e nevojshme për brumosjen, laminimin dhe tharjen para pjekjes.
Kështu bëhen ushqimet vërtet të shkëlqyera.
View full details