Skip to product information
1 of 1

Carpano Vermut Dry 1L

Carpano Vermut Dry 1L

Regular price 1,950 ALL
Regular price Sale price 1,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Carpano Extra Dry
Carpano Dry e ka origjinën në një recetë tradicionale të pasuruar me përvojën e Distillerie Branca përmes zgjedhjes dhe përdorimit të lëndëve të para, respektit dhe respektit të tyre për traditën përmes inovacionit dhe me kontributin e Luca Gardini, shumë herë kampion i Somelierëve të Botës.

View full details