Skip to product information
1 of 1

Carpano Vermut Classico 1L

Carpano Vermut Classico 1L

Regular price 1,950 ALL
Regular price Sale price 1,950 ALL
Sale Sold out
Tax included.

VERMUTI I VËRTETË, ORIGJINAL KLASIK.

Një produkt vërtet i jashtëzakonshëm, i konsideruar si një vermut unik nga barmenët profesionistë dhe përbërësi thelbësor për krijimin e koktejit perfekt.Carpano Classico bazohet në recetën origjinale të vermutit të shpikur nga Antonio Benedetto Carpano. Krahasuar me Antica Formula ka një notë aromatike më pak intensive të agrumeve dhe veçanërisht vaniljes, të cilat i japin një karakter "të fortë".Pikat e tij pikante, agrume bashkohen në një përzierje harmonike shijesh, duke komplimentuar notat e pelinit, për t'i dhënë këtij vermuti klasik një shije unike të ekuilibruar dhe të butë. Ngjyra e tij rrjedh nga sheqeri i djegur 100% natyral i cili gjithashtu i jep produktit një notë aromatike thelbësore. Ky produkt, si të gjithë produktet tona të tjera Carpano, nuk përmban asnjë ngjyrues artificial, konservues apo aditivë. 

E shijshme shërbehet e ftohtë dhe e drejtë ose e përzier me pije të tjera. 

Përmbajtja e alkoolit: 16% vol.

View full details