Skip to product information
1 of 1

Carpano Botanic Bitter 1L

Carpano Botanic Bitter 1L

Regular price 2,300 ALL
Regular price Sale price 2,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Carpano Botanic Bitter është produkt i një përzgjedhjeje të kujdesshme prej dhjetë bimësh aromatike që janë të injektuara me metodën tradicionale për të arritur një shije të ekuilibruar të të gjithë përbërësve botanik.
Shtesa më e fundit në familjen Carpano është krijuar me pasionin mbi 230-vjeçar të kompanisë për cilësi pa kompromise. 

Zbuloni Carpano Botanic Bitter me ngjyrë rubin të ndezur dhe zhyteni në shijen e tij unike, fillimisht të ëmbël, por të balancuar me shijet e agrumeve dhe gjetheve, dhe me një nuancë elbi, bajamesh të freskëta dhe vajra esenciale të lëvozhgave të portokallit ende të papjekura plotësisht. Ajo lë një amëz të shafranit të bardhë, shumë të ngjashme me një infuzion delikat të xhenxhefilit, i cili pasohet nga nota të gjata hidhësie. 

View full details