Skip to product information
1 of 1

Candolini Grappa 0.7L

Candolini Grappa 0.7L

Regular price 2,050 ALL
Regular price Sale price 2,050 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Candolini është grappa e butë dhe elegante e preferuar nga italianët. Prodhuar me distilate të cilësisë së lartë të zgjedhura me kujdes ka një shije të pastër dhe të rafinuar.

View full details