Skip to product information
1 of 1

Campari Soda 9.8Cl

Campari Soda 9.8Cl

Regular price 220 ALL
Regular price Sale price 220 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Që daton mbi një shekull, kokteji Campari & Soda shërbehej në The Camparino në Galleria në Milano, i hapur nga Davide Campari në vitin 1915 dhe ishte pija më e njohur në menu. E krijuar për të ofruar përvojën përfundimtare të aperitivo në shtëpi, Campari Soda është një version me një shërbim të koktejit klasik, duke ofruar një përzierje optimale të Campari dhe sode, me nivelin e duhur të karbonizimit dhe aromës. 

Ngjyra: I qartë, në ngjyrë të kuqe.

Aroma: Shënime agrumesh dhe botanike.

Shije: Një përfundim i gjatë dhe i thatë i agrumeve dhe lëndëve botanike.

 

View full details