Skip to product information
1 of 1

Campari 0.7L

Campari 0.7L

Regular price 2,360 ALL
Regular price Sale price 2,360 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Natyra unike dhe intesive e ngjyrës se kuqe të gjallë dhe shijes së hidhur me shumë shtresa të Campari është marka tregtare e një njohësi, duke stimuluar shqisat përmes një eksperience tërheqëse vizuale dhe shije. 

Campari është më shumë se një aperitiv. Një klasik bashkëkohor dhe mishërim i pasionit krijues përmes një trashëgimie të pasur, ai stimulon shqisat përtej vetë pijes, duke ofruar një stil të përjetshëm, hijeshi magnetike dhe histori gjithnjë në zhvillim që magjeps dhe intrigon.

Pamja e jashtme: Shkëlqyeshëm i qartë me një ngjyrë të kuqe të gjallë Campari.

Aroma: Tepër komplekse, me nota bimore, portokalli dhe lulesh.

Shije: I hidhur me një amëz prej kadifeje, nota intesive të portokallit, barishteve dhe drurit.

View full details