Skip to product information
1 of 1

Calanica Grillo 2020 0.75L

Calanica Grillo 2020 0.75L

Regular price 2,255 ALL
Regular price 2,255 ALL Sale price 2,255 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA - Siçili / Itali.

VARIETETET -Grillo 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -E verdhë kashte e ndezur me reflektime jeshile

SHIJA -Aromë nga pulpa e pjeshkës së verdhë, kajsisë, sherebelës dhe skrabit mesdhetar. Shije e freskët dhe e hollë, delikate e shijshme, e gjerë dhe e qëndrueshme. Calanica Grillo është një verë e freskët me një varietet frutash vendase, me agrume të freskëta dhe një prekje delikate kripësie që është tipike për verërat nga Mesdheu. Ky është kombinimi perfekt për ushqim deti, sallata dhe pjata pikante.

View full details