Skip to product information
1 of 1

Bulldog Gin 0.7L

Bulldog Gin 0.7L

Regular price 3,500 ALL
Regular price Sale price 3,500 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Një xhin i shijshem anglez, mjeshter i maltit, i bërë me lulekuqe, gjethe zambaku uji, agrume, bajame, livando dhe botanikë të tjerë të ndryshëm (gjithsej 12). Eshtë katër herë e distiluar në stendat e tenxhereve të bakrit, dhe Bulldog ka vlerësimin më të lartë të marrë ndonjëherë nga një xhin nga Revista Wine Enthusiast. BULLDOG GIN kap besimin e guximshëm dhe shpirtin e pamëshirshëm të mishëruar nga "British Bulldog", Sir Winston Churchill.

View full details