Skip to product information
1 of 1

Branca Menta 0.7L 28%

Branca Menta 0.7L 28%

Regular price 2,150 ALL
Regular price Sale price 2,150 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Krijuar në 1845 nga Bernardino Branca, receta mbetet ende një sekret familjar i ruajtur. Fernet-Branca maturohet për të paktën një vit në fuçi lisi në bodrumin e Milanos. Të 27 bimët që përmban vijnë nga vende të ndryshme në 4 kontinente: Afrika e Jugut, Kina, Franca, India, Sri Lanka, Italia dhe Argjentina. Është mënyra se si përpunohen dhe përzihen këta përbërës që e bën produktin kaq unik dhe të pamundur për t'u imituar.

View full details