Skip to product information
1 of 1

Belvedere Vodka Spritz Glass 0.7L

Belvedere Vodka Spritz Glass 0.7L

Regular price 6,900 ALL
Regular price Sale price 6,900 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Prodhuar në një nga distileritë polake me funksionimin më të gjatë në botë që prodhon vodka që nga viti 1910, Belvedere's Master Rye Distillers bazohet në një histori 600-vjeçare të prodhimit të vodkës polake për të krijuar me mjeshtëri thekën polake në një vodka të jashtëzakonshme me shije dhe karakter të veçantë. 

Aroma: E butë dhe tërheqëse, me nota vanilje dhe krem.

Shija: E plotë dhe e rrumbullakët me trup mesatar dhe një strukturë natyrale të lëmuar, të pasur dhe prej kadifeje. Notat e lehta të vaniljes luhaten midis të ëmbëls dhe të shijshmes, me një nuancë piper të zi dhe erëza.

Përfundimi: E qëndrueshme me nota të bajames, kremit të mpiksur dhe karakteristikave të arrave braziliane të zbehta.

 

View full details