Skip to product information
1 of 1

Belvedere Vodka Red Laolu 0.7L

Belvedere Vodka Red Laolu 0.7L

Regular price 6,300 ALL
Regular price Sale price 6,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Belvedere përfaqëson pikën më të lartë të traditës të prodhimit të vodkës, Vodka e parë super premium në botë, Eshtë përzgjedhur si vodka zyrtare në filmin e 24-të të James Bond, Eshtë 100% natyrale (0 aditiv)Prodhohet në POLONI nga thekra me kualitetin më të lartë dhe ujë i pastër nga  puse arteziane,  Distilohet 4 herë dhe kalon 33 kontrolle sigurie, 40% alkool,Ka fituar cmim "Prodhuesi më i mirë i Vodkës" 3 vite rrjeshtazi ne ISC (International Spirits Challenge)
View full details