Skip to product information
1 of 1

Belvedere Vodka Pure Summer Edition 0.7L

Belvedere Vodka Pure Summer Edition 0.7L

Regular price 6,300 ALL
Regular price Sale price 6,300 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Shishja e vodkës Belvedere Summer Edition është një haraç i gjallë për sezonin, me motive palme dhe nuanca tropikale gradient. E përkryer për çdo festë verore, kjo vodka me edicion të kufizuar me siguri do të bëjë një deklaratë.

Aroma: E butë dhe tërheqëse, me nota vanilje dhe krem.

Shija: E plotë dhe e rrumbullakët me trup mesatar dhe një strukturë natyrale të lëmuar, të pasur dhe prej kadifeje. Notat e lehta të vaniljes luhaten midis të ëmbëls dhe të shijshmes, me një nuancë piper të zi dhe erëza. 

Përfundimi: E qëndrueshme me nota të bajames, kremit të mpiksur dhe karakteristikave të arrave braziliane të zbehta.

 

View full details