Skip to product information
1 of 1

Bella Serata Vino Spumante Brut 0.75L

Bella Serata Vino Spumante Brut 0.75L

Regular price 490 ALL
Regular price 490 ALL Sale price 490 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Ngjyrë kashte e verdhë me një shije frutore. Përvojë e gjallë dhe e freskët. Ideale si aperitiv dhe për pjatat fillestare të lehta, fruta deti dhe peshk.

Temperatura e shërbimit: 6-8°C

% e Alkoolit: 11%

View full details