Skip to product information
1 of 1

Averna Amaro 0.7L

Averna Amaro 0.7L

Regular price 1,393 ALL
Regular price 1,990 ALL Sale price 1,393 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Që nga viti 1868, Amaro Averna ka përfaqësuar zanatin e vërtetë sicilian me një histori të rrënjosur në trashëgimi dhe traditë.
Receta e saj transmeton shijet dhe aromat e tokës nga vjen
dhe është bërë një element kryesor në çdo shtëpi italiane, i transmetuar brez pas brezi. Nje pije e vecante qe konsumohet pas darkes dhe zakonisht me nje grup miqsh.
View full details