Skip to product information
1 of 1

Astoria Lounge Brut 0.75L

Astoria Lounge Brut 0.75L

Regular price 1,180 ALL
Regular price 1,180 ALL Sale price 1,180 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Po sikur të them Lounge? Një ide e globalitetit pa kufij, një flluskë që zgjerohet në të gjithë botën deri në atë pikë sa të bëhet simbol i dhomave ndërkombëtare të jetesës. Një zgjedhje krijuese e emrit, e lidhur me shijet kozmopolite. Lounge e famshme ka bërë histori duke skalitur format e kulturës së aperitivit, për më shumë se pesëmbëdhjetë vjet Cuvée Brut ynë ka shoqëruar momente të këndshme dhe mbrëmje shoqërore me flluskat e saj. Ideale për kokteje dhe e shoqëruar me meze dhe pjata të lehta. Është Koha e Lounge!

NGJYRA: e verdhë kashte e zbehtë

AROMA: eterike, delikate, shumë personale për shkak të sinergjisë midis aromave të murit dhe aromave të majave, me një notë të fortë aromatike

SHIJA: e plotë, harmonike, e thatë

PËRFUNDIMI: Brut

View full details