Skip to product information
1 of 1

Artic Vodka Puro 1L

Artic Vodka Puro 1L

Regular price 1,980 ALL
Regular price Sale price 1,980 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Dizajni i Artic Vodka, pamja e saj e freskët dhe elegante,
u frymëzua nga sharmi i peizazheve më të ftohta italiane.
Transparente, natyrale, e pastër, e pastër si akulli: Vodka Artic mishëron veçantinë e majave dhe liqeneve akullnajore të shpërndara nëpër rajonet më të ftohta të Italisë, ku shkëmbi i errët takohet me borën dhe akullin për të formuar një tokë magjepsëse, akullnajore dhe magjepsëse: Arktiku ynë.
View full details