Skip to product information
1 of 1

Aperol 3L

Aperol 3L

Regular price 10,200 ALL
Regular price Sale price 10,200 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Aperoli është aperitivi perfekt. Me ngjyrë portokalli të ndezur, ka një shije unike të hidhur që rrjedh nga një recetë sekrete që ka mbetur e pandryshuar që nga krijimi i saj.
Një infuzion i përbërësve kryesorë të çmuar, shumë bimëve dhe rrënjëve në një kombinim të ekuilibruar të përkryer.
Nga viti 1919 e deri më sot, popullariteti i Aperol është rritur vazhdimisht falë shijes së tij të freskët dhe unike dhe përmbajtjes së tij të ulët të alkoolit.
View full details