Skip to product information
1 of 1

Antinori Tignanello Toscana 2020 0.75L

Antinori Tignanello Toscana 2020 0.75L

Regular price 19,800 ALL
Regular price Sale price 19,800 ALL
Sale Sold out
Tax included.

TIGNANELLO IGT

Verë e kuqe.

Me bindje themi se kjo verë përfaqëson ekselencën e kantinave Antinori dhe të të ashtuquajturave “Supertuscan”.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Sangiovese Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon.

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë rubini me dendësi të lartë.

SHIJA -Në shije perceptohen frutat e kuqe, erëzat dhe aroma e jamballit të zi. Kjo verë është e pasur me një retrogusto që zgjat dhe zhvillohet në çdo linjë prodhimi.

View full details