Skip to product information
1 of 1

Antinori Prunotto Barolo Bussia 2016 0.75L

Antinori Prunotto Barolo Bussia 2016 0.75L

Regular price 11,330 ALL
Regular price 11,330 ALL Sale price 11,330 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe nga vreshtat Bussia.

Konceptuar për konsumatorin kërkues, ruhet për kohë të gjatë në vite.

KRAHINA -Piemonte / Itali.

VARIETETET -Nebbiolo 100%

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -14%

PAMJA E VERËS -E kuqe shege me refleks rubini dhe strukturë të dendur.

SHIJA -Kombinimi i aromës së frutave, miks erëzash dhe minerale toke, me retrogusto të pasur që zgjat.

View full details