Skip to product information
1 of 1

Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2022 0.75L

Antinori Le Mortelle Vivia Maremma Toscana 2022 0.75L

Regular price 2,765 ALL
Regular price Sale price 2,765 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e bardhë.

KRAHINA -Maremma / Toskanë.

VARIETETET -Vermentino, Viogner, Ansonica.

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -12.5%

PAMJA E VERËS -Ka një ngjyrë të bardhë elegante.

SHIJA -Ka aromë të këndshme dhe të freskët. Shija që mbizotëron është ajo e frutave, agrumeve dhe luleve. Me shije të lehtë dhe elegante, kjo etiketë është verë ideale për aperitif dhe antipasta të lehta deti.

View full details