Skip to product information
1 of 1

Antinori Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2020 0.75L

Antinori Le Mortelle Botrosecco Maremma Toscana 2020 0.75L

Regular price 2,420 ALL
Regular price Sale price 2,420 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e Kuqe.

Eshtë një verë e plotë dhe elegante, me një vjetërsim prej 12 muajsh në fuçi druri. Ka ngjyrë të kuqe rubini, aromë të pasur intensive marmelate dhe frutash pylli të egra me nuancë balsamike. Në shije vjen e plotë dhe elegante.

KRAHINA -Maremma / Toskanë.

VARIETETET -Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc.

PAMJA E VERËS -Ka një ngjyrë të kuqe rubini.

SHIJA -Aromë të pasur dhe intensive marmelate, frutash pylli të egër me nuancë balsamike. Në shije vjen e plotë dhe elegante.

View full details