Skip to product information
1 of 1

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019 0.75L

Antinori La Braccesca Bramasole Cortona Syrah 2019 0.75L

Regular price 10,010 ALL
Regular price Sale price 10,010 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe.

KRAHINA -Toskanë / Itali.

VARIETETET -Syrah (Shiraz).

PAMJA E VERËS -E kuqe e thellë, e errët dhe shumë e dendur.

SHIJA -Aromat e pasura të frutave të zeza të pyllit si: manaferra, piperi, duhani, erëzat lënë një shije të plotë dhe një retrogusto që zgjat.

View full details