Skip to product information
1 of 1

Amaro Montenegro Liker 3L

Amaro Montenegro Liker 3L

Regular price 8,600 ALL
Regular price Sale price 8,600 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Amaro Montenegro është një brand me një traditë të gjatë. Krijuar në 1885 nga distiluesi i ri Bolonez Stanislao Cobianchi. Në ditët e sotme është likeri numër 1 në Itali.
E bërë nga një përzierje sekrete botanike, receta e Amaro Montenegro mbetet e pandryshuar që nga viti 1885.
Shija e veçantë dhe komplekse e Amaro Montenegro vjen nga 40 bimë të mbledhur nga e gjithë bota, duke i dhënë shijen e saj të veçantë dhe komplekse.
View full details