Skip to product information
1 of 1

Amaro Montenegro Liker 0.7L Gift Box

Amaro Montenegro Liker 0.7L Gift Box

Regular price 1,930 ALL
Regular price 1,930 ALL Sale price 1,930 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Amaro Montenegro është një brand me një traditë të gjatë. Krijuar në 1885 nga distiluesi i ri Bolonez Stanislao Cobianchi. Në ditët e sotme është likeri numër 1 në Itali.
E bërë nga një përzierje sekrete botanike, receta e Amaro Montenegro mbetet e pandryshuar që nga viti 1885.
Shija e veçantë dhe komplekse e Amaro Montenegro vjen nga 40 bimë të mbledhur nga e gjithë bota, duke i dhënë shijen e saj të veçantë dhe komplekse.
View full details