Skip to product information
1 of 1

Amaro Montenegro Liker 0.7L

Amaro Montenegro Liker 0.7L

Regular price 1,900 ALL
Regular price Sale price 1,900 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Amaro Montenegro është Amaro premium numër 1 i Italisë. Prodhuar në Bolonja në vitin 1885 nga gjeniu i ri rebel Stanislao Cobianchi, receta Amaro Montenegro mbetet ende e pandryshuar edhe sot e kësaj dite. Receta për Amaro Montenegro përfshin më shumë se 40 bimë botanike, të ndara në tre kategori: agrume, të athëta dhe të ëmbla dhe barishtore. Ato nxirren dhe përzihen për ta bërë eliksirin unik dhe të paimitueshëm.
Shijoni me përgjegjësi!

• Amaro Montenegro është likeri ikonë italian i krijuar në Bolonjë në 1885 nga alkimisti dhe eksploruesi, Stanislao Cobianchi.
• Amaro Montenegro ka një aromë të veçantë dhe të balancuar në mënyrë të përkryer falë 40 botanikëve të saj nga e gjithë bota. Zgjedhur, nxjerrë dhe përzierë sipas një recete sekrete të pandryshuar që nga viti 1885.
• Profili i tij kompleks sensorial ju çon në mënyra të ndryshme konsumi: të shkëlqyera të rregullta ose në akull, ose si një përbërës ideal për kokteje klasike ose novatore.
View full details