Skip to product information
1 of 1

Amaro Isolabella 18 Liker 1L

Amaro Isolabella 18 Liker 1L

Regular price 1,345 ALL
Regular price Sale price 1,345 ALL
Sale Sold out
Tax included.
Krijuar nga një infuzion mjeshtëror i 18 bimëve aromatike unike.
Amaro 18 është një nga bitter-at më tradicionale italiane. Receta e re e bën shijen e saj më të fortë dhe më të butë. Si një pije klasike pas darkës, është absolutisht freskuese me një spërkatje seltz, akull dhe një lëvozhgë limoni. Karakterizohet nga një hidhësi unike dhe e pagabueshme që nga viti 1871.
View full details