Skip to product information
1 of 1

Alzero Cabernet Igp Quintarelli 2009 1.5L

Alzero Cabernet Igp Quintarelli 2009 1.5L

Regular price 231,000 ALL
Regular price Sale price 231,000 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Verë e kuqe

 KRAHINA -Veneto / Itali.

VARIETETET - 40% Cabernet Franc, 40% Cabernet Sauvignon, 20% Merlot

PËRMBAJTJA E ALKOOLIT -16.5%

PAMJA E VERËS - Ngjyrë e kuqe e gjelbër ende

SHIJA -Alzero është një nga verërat e kuqe më të mira në Itali dhe në botë, një kryevepër veneciane që vjen nga rrushi Cabernet Franc, Cabernet Sauvignon dhe Merlot. Kultivimi i hardhive bëhet në kodrat e para të Negrar, në rreth 350 metra mbi nivelin e detit ku toka gëlqerore bazaltike dhe ekspozimi i vreshtave në perëndim i japin verës karakteristikat e saj organoleptike

View full details