Skip to product information
1 of 1

Wild Turkey 101 0.7L

Wild Turkey 101 0.7L

Regular price 3,060 ALL
Regular price 3,600 ALL Sale price 3,060 ALL
Sale Sold out
Tax included.

Për më shumë se 60 vjet, Turqia e Egër ka bërë 101 në të njëtën mënyrë, në mënyrën e duhur. I vjetëruar në fuçi amerikane të lisit të bardhë të veshur me karamelin me te thellë të aligatorit, Wild Turkey 101 e bën atë një uiski Kentucky Straight Bourbon më të shijshëm që ka një kafshatë të këndshem të pastër, në shkëmbinj ose në një koktej. 

Shije: Një aluzion i ëmbël në fillim me nota vanilje dhe karamel. Lisi dhe erëzat e pjekjes në mes. 

Aromë: Vanilje me kanellë dhe lis.

Përfundimi: E guximshme, erëza nga Wild Turkey dhe lëkure portokalli.

View full details